Mogelijkheden

 

Acoustically Yours


Acoustically Yours heeft zich gespecialiseerd in live muziek die niet of nauwelijks versterkt wordt. Er is al genoeg herrie in de wereld...


De band bestaat in basis uit Mariske, Herman Onnen (gitaar), Louis Gerrits (sax) en Charly Angenois. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget kan gekozen worden voor duo, trio, kwartet of groter. Combinaties met piano/keyboards en drums zijn mogelijk, evenals een geheel instrumentale bezetting.


Het repertoire bestaat uit (een mix van) jazz, pop, dance classics en easy listening. De band kan zowel achtergrond- als voorgrondmuziek verzorgen.


Acoustically Yours is perfect geschikt voor bijvoorbeeld recepties, diners, huwelijksvoltrekkingen, bedrijfsfeesten of bruiloften, maar is ook prima inzetbaar tijdens beurzen, presentaties, etc. De band is ook te boeken voor (jazz) festivals en andere openbare evenementen.

D-licious Vocals


Topzangeressen uit de Nederlandse muziekwereld hebben de handen ineengeslagen. Solistisch zijn ze ijzersterk, met elkaar klinken ze ronduit D-LICIOUS!


D-Licious Vocals bestaat uit Pien Schneider, Evelyn Kallansee en Mariske Hekkenberg.


De groep heeft verschillende concepten: D-licious a capella, D-licious unplugged en D-licious divas. Ook is er een apart programma voor huwelijksceremonies, speciale gelegenheden (jubileum, geboorte, begrafenis, etc.) en zijn de zangeressen te boeken voor backing vocals / artiestenbegeleiding (zowel live als in de studio).


De zangeressen zingen a capella, of nemen een gitarist of meerdere muzikanten mee.


D-licious Vocals: straight to your heart!

Paul Poulissen & Friends / PP SUPERBAND
Paul Poulissen & Friends is een swingende band, een combinatie van professionele muzikanten die bekend staan om hun muzikale benadering en humoristische aanpak van het optreden.


Deze band weet als geen ander het publiek te boeien en te bespelen. Vooral het met humor doorspekte enthousiasme maakt van ieder optreden een succes. De band beheerst een grote verscheidenheid aan muzikale stijlen, zoals latin, salsa, reggae, rock & roll, disco en dance classics.


Een zeer uitgebreid en divers repertoire, van evergreens en easy listening tot jazz tijdens diners en recepties, tot aan swingende dance classics voor een feestavond. Voor de bezetting kan gekozen worden uit duo tot aan de PP SUPERBAND (inclusief blazer(s) & percussie).


Paul Poulissen & Friends is een garantie voor een spetterend feest, b.v. bruiloften en bedrijfsfeesten, diners-dansant, verjaardagen, etc., maar ook voor de perfecte achtergrond omlijsting van bijvoorbeeld een receptie.

Met pianist of allround live band
Voor iedere gelegenheid kan een band worden samengesteld, die perfect aansluit bij de wensen van de gastvrouw/gastheer. Ik werk samen met fantastische muzikanten die in zeer uiteenlopende genres hun mannetje staan.


Denk bijvoorbeeld aan:

  1. -Paul Poulissen, Jean Louis van Dam of Clemens Horn / keyboards;

  2. -Phaedra Kwant, Edwin Corzilius of Charly Angenois / (contra)bas;

  3. -Frits Landesbergen, Anton Burger of Haye Jellema / drums;

  4. -Herman Onnen of Axel Gunning / gitaar;

  5. -Louis Gerrits, Peter Lieberom of Mike Hendriks / saxofoon.


Van duo zang / piano tot een grote partyband: alles kan!


De lijst is uiteraard niet beperkt tot bovenstaande namen.

Freelance  / invalzangeres

De ruim 20 jaar ervaring in verschillende allround coverbands heeft Mariske een zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire opgeleverd. Meer dan voldoende om probleemloos in te kunnen vallen bij verschillende bands. Vaste invalster bij onder meer Fisher & Friends, Partyband Skylark, Trio Update, Just in Case, SUPER-Q en Creme Fresh.


Eveneens te boeken als soliste bij bigbands, blaasorkesten, koren en harmoniën.

Studiozangeres

Uitgebreide ervaring in de studio op het gebied van trance & dance, backing vocals en jingles en commercials. Mogelijkheid tot thuis opnemen.


Trance & dance

Langdurige samenwerking met Raz Nitzan en Adrian Broekhuyse. Talrijke studioprojecten met internationaal succes. Recente projecten onder meer de CD-single “Slow” van de Russische DJ Bobina (een officiële cover van de hit van Kylie Minogue) en “The age of love” van Andrew Bennett.

Backing vocals

Verzorgen van backing vocals in de studio voor orkestbanden, voor bijvoorbeeld het TV programma “So you wanna be a popstar” van SBS6, de single van Django Wagner, “Mijn naam dat is Marina” en recent voor de tour CD en clicktrack van Danny de Munk & Henk Poort, Jeugdherinneringen 3.


Verzorgen van backing vocals op de bühne, zoals in 2011 en 2013 bij de theatertour van Grant & Forsyth en in november 2012 bij Todd Rundgren in Paradiso.


Mogelijkheid tot thuis opnemen.

YouTube: Django Wagner

YouTube: Danny & Henk

Commercials / voiceover

Jingles / commercials    Onder meer radiocommercial voor Mayrose Academy en voor RET (Openbaar Vervoer Rotterdam) de commercial “Aardig onderweg”.


Voiceover

Zowel in het Nederlands als Engels; bedrijfsfilms voor onder meer Philips, Rabobank, Iglo/Mora, Klavierleeuwen en Gemeente Zaanstad.


Mogelijkheid tot thuis opnemen.


Voiceover Klavierleeuwen

De stem - demo.mp3

Aardig onderweg.mp3

Voiceover Mayrose.mp3

Mariske solo

Muziek maken met live muzikanten is het leukste wat er is, maar ook solo met orkestband ben ik in mijn element! Ik zorg graag voor een sfeervolle muzikale omlijsting van lunch, high tea, receptie of diner. Ook heb ik een speciaal liedjesprogramma voor ouderen en een uitgebreid kerstrepertoire.


Zelfs een avondvullend programma is geen enkel probleem en daarmee ben ik een van de weinige zangeressen in Nederland die dat - in haar eentje - aandurft en aankan!


Voor alle mogelijkheden mét live muzikanten: zie de rest van deze pagina!